Per 1 september gaat Just Es 4Dogs verhuizen! Ons nieuwe adres is Weverij 5a, 1185 ZE Amstelveen. De rest blijft onveranderd.

Vanaf april starten we met de cursus CaniCross!

Hardlopen met je aangelijnde hond op een leuke en verantwoorde manier.

Kijk snel bij Hondentrainingen!

UITGESTELD IVM DE CORONA CRISIS!

Beste honden liefhebbers,

Allereerst wil ik jullie bedanken voor jullie medeleven.

Naar aanleiding van alle aangescherpte maatregelen van het RIVM met betrekking tot de corona crisis wil ik jullie zelf de keuze laten maken om wel of niet gebruik te maken van de diensten van Just Es 4Dogs. Ik wil jullie graag laten weten wat ik eraan doe om mijn diensten aan te passen voor een zo veilig mogelijke voortzetting.

 

De auto wordt, zoals de normale weg bij Just Es 4Dogs, iedere dag grondig gereinigd en eens per week gedeepcleaned. De matten worden dagelijks gewassen. Ik werk niet met groepen mensen en honden, maar kom individueel bij jullie thuis. In mijn auto heb ik een desinfecterende handgel die ik voor het ophalen van jullie hond gebruik en na iedere wandeling zodat eventuele besmetting nihil blijft.

Verder loop ik niet mee met andere uitlaatservices en houd gepaste afstand van andere personen.

 

Ik hou nauwlettend de ontwikkelingen met betrekking tot het corona virus in de gaten via de site van het RIVM. Het besluit om onze maatschappelijke verantwoording te nemen is gebasseerd op de ontwikkelingen omtrent het COVID -19 virus (corona). Ik wil niet bijdragen aan het verspreiden van het virus dus neem ik bovenstaande maatregelen.

 

Ik ga mijn uiterste best doen om zorg te dragen aan jullie dienstverlening.
Hebben jullie nog vragen? Mail, app of bel mij.

Met vriendelijke groet,
Esther den Dekker

Just Es 4Dogs