Groepswandeling


Je hond wordt thuis opgehaald met de speciaal ingerichte hondenuitlaatservice-bedrijfsauto met electronisch ventilatiesysteem, temperatuurregulerend foam en airco. Wanneer de roedel compleet is gaan we naar het uitlaatgebied waar ze veilig los kunnen lopen. Dit gebied varieert per uitlaat beurd en is afhankelijk van de woonplaats van de hond. Ik loop in diverse parken en bossen.

 

Alle nieuwe honden worden de eerste wandeling mee genomen aan een lange lijn van 5 meter, dit om de hond op een zo ontspannen mogelijke manier te laten wennen aan de roedel en aan mij tot het vertrouwd is voor jouw hond. De wandeling duurt een uur tot 1.15 uur waarbij de honden dan lekker kunnen rennen, spelen en snuffelen. Met andere woorden, de honden even lekker honden kunnen zijn! Ik houd de groepen klein (max 6 honden) zodat ik goed overzicht heb en iedere hond de aandacht kan geven die hij/zij verdient.

 

Alle honden krijgen een penning van hondenuitlaatservice Just Es 4Dogs met het telefoonnummer. De honden worden afgespoten met onze mobile hondendouche en ‘handdoek droog’  thuis gebracht waar hij/zij vers water krijgt en moe maar voldaan kan nagenieten van de wandeling. 

 

Er worden 2 groepswandelingen op een dag gemaakt, van maandag t/m vrijdag: 
* 10:00 uur
* 13:00 uur
Houd rekening met 1 uur extra tijd voor- en na de wandeling om alle honden op te halen en weer veilig thuis te brengen.