Wie ben ik?

 

Ik ben Esther den Dekker de professionele hondenuitlaatservice en hondentrainer.

Al mijn hele leven lang ben ik gepassioneerd bezig met dieren. Honden en paarden hebben daarbij altijd mijn voorkeur gehad.

 

Van kinds af aan ben ik verschillende cursussen gaan volgen met de honden van mijn ouders. Later heb ik zelf honden gekregen en ook daarmee veel plezier gehad in het trainen. Dieren en hun gedrag vind ik fascinerend. Wat gaat er in dat koppie om? Waarom vertoont een hond bepaalt gedrag en wat probeert hij/zij mij duidelijk te maken?

 

Ik ben mijn kennis gaan verdiepen door cursussen te gaan volgen bij de Martin Gaus Academie. Ik heb de HUS opleiding gedaan omdat ik van mening ben dat het uitlaten van honden erg onderschat wordt. Daarnaast is mijn passie om mensen en honden elkaar beter te leren begrijpen uitgemond in een cursus Kynologisch Instructeur.  Ik heb ook les gegeven bij Hondenschool Van Stal om nog meer kennis te vergaren.

 

Nu wil ik die kennis en ervaring graag overdragen aan jullie en ben mijn eigen hondenuitlaatservice en hondenschool begonnen. Werken aan een fijne samenwerking tussen jou en je hond, dat is mijn doel. Genieten van elkaar!

 

Nieuwsgierig? Kijk snel verder! Bekijk onze actie in NIEUWS