Werkwijze

 

Voordat jouw hond in de uitlaatservice groep meegaat, maken we eerst een afspraak voor een intake-gesprek. Tijdens dit kennismakingsgesprek bespreken we o.a. je wensen, de karaktereigenschappen-, gezondheid- en de gewoontes van je hond zodat ik hem/haar kan plaatsen in de juiste roedel. Ook laten we je hond alvast kennis maken met de bedrijfsauto, zonder andere honden en in alle rust. Het is immers best een stressvol moment voor je hond. Wanneer je gebruik wenst te maken van de uitlaatservice, nemen we het sleutelcontract en de algemene voorwaarden door. Zorg dat je alvast een kopie van jouw WA verzekering en van het entingsboekje klaar hebt liggen.

 

De honden in de uitlaatservice krijgen een penning van Just Es 4Dogs met ons telefoonnummer erop.

 

Alle honden zijn van harte welkom mits goed gesocialiseerd, ingeent en preventief behandeld tegen vlooien en teken. 

 

Mocht je twijfelen of jouw hond in een roedel past, ziek, loops, of revaliderend is dan kan je ook gebruik maken van een prive wandeling.

 

Oudere honden kunnen gewoon mee doordat ik een hondenbuggy heb dus niet de volledige wandeling zelf hoeven te lopen.

 

Pups zijn van harte welkom vanaf 6 maanden en krijgen een “speciale” behandeling, omdat zij nog niet de volledige tijd mee kunnen lopen en op een passende manier geintroduceerd moeten worden met de rest van de roedel. Ook hier maak ik gebruik van de hondenbuggy. Om die reden wil ik maar een pup per roedel mee hebben. 

 

Ik streef erna om je ook mee te laten genieten van de wandeling van jouw hond door je op de hoogte te houden met leuke filmpjes of foto´s en een leuk verhaal via Facebook en Instagram.


Ik ben een transparant bedrijf waarbij het mogelijk is om een keer gezellig mee te wandelen zodat je zelf kunt ervaren hoeveel plezier de honden beleven.